Це Анна Котляр — співвласниця доставки LA П‘ЄЦ у Вінниці. І вона володіє магією! Бо як по-іншому пояснити, те, що: Вона полюбляє піцу (в її топі Вітелло 🍕), майже не займається спортом, але має ІДЕАЛЬНУ фігуру. Вона встигає вести бізнес, виховувати двох дітей (!) та проводити час із чоловіком; Любить прибирати. Коли вдома нікого немає, […]
Фото з висадки у Хмельницькому 10 квітня команда LA П’ЄЦ разом зі своїми клієнтами посадила LA ЛІС у містах, де працює доставка. Компанія виділила на ініціативу 200 000 грн, що акумулювалися із замовлень у лютому та березні. Завдяки клієнтам було зібрано ще 56 000 грн — вони робили додаткові внески на сайті доставки. Нові дерева […]
Історія появи піци Панчетта Панчетта (Pancetta) – італійський варіант бекону. Свинина (виключно грудинка), з властивими спеціями – одна з улюблених м’ясних смаколиків італійців. Історія піци панчетта розпочалася саме тоді, коли на тонкий корж піци, щедро присмаченої соусом, потрапили шматочки соковитої панчетти. І все. Світ зупинився і почав рухатися знову, але вже із знанням ідеального […]
Почнемо з того, що пепероні – це одна із різновиду салямі родом із Італії – гостра ковбаса, назва якої походить від італійського слова peperone, тобто перець. Ковбасу шанували за її тривалий час зберігання – завдяки вмісту спецій та гострого перцю її можна було зберігати протягом місяця. Власне корж з такою ковбасою, сиром та соусом отримав […]
Рокова адміністраторка LA П‘ЄЦ! Це Христя і зараз вона сама про себе розкаже. ▪️ Як давно тут працюєш? Із самого відкриття виробництва в Івано-Франківську! За цей час я прокачала усі можливі і неможливі скіли 💪🏻 ▪️ Як часто на роботі стається щось смішне? Смішних моментів у нас безліч — і мене зрозуміє кожний адмін, бо […]
Вадим, дві вищих освіти, 2-й розряд по шахам, співвласник доставки LA П’ЄЦ у Хмельницькому. Це могла бути анкета для шоу «Холостячка», але ні — це інтерв’ю Вадима :)) ▪️ Коли вирішили відкрити доставку? Я магістр з готельно-ресторанної справи, усе свідоме життя працював в сімейному бізнесі, але мріяв реалізувати себе в ресторанному, бо 💛 це! Один […]