Insta Picnic

20 серпня відбувся Insta-picnic with LA П’ЄЦ. Це перший захід такого типу, який ми організували. Але впевнені – буде ще, бо було просто неймовірно круто!

Insta Picnic | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі

Ідея пікніку вже дуже давно нас вабила, через погодні умови ми навіть його переносили, але таки так – він відбувся. А як могло бути інакше? Адже проводжати літо треба з яскравими фото, класними емоціями та в колі друзів з найсмачнішою піцою La П’єц.

Insta Picnic | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 1

Пікнік почався в невимушеній дружній атмосфері, яка була присутня на протязі всього вечора. Для початку всім учасникам було запропоновано представитися і трохи розповісти про себе. Серед учасників виявилося багато творчих особистостей і по секрету скажемо – вони всі настільки круті. Ми раді, що в нас є такі друзі!

Кавуни, персики, виноград, багато декору та квітів і, звичайно, що наша піца. Куди ж без неї?

Insta Picnic | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 2

Найцікавішим елементом був майстер-клас від фотографа та блогера Роксолани Гулянич, яка поділилася правилами, які допоможуть зробити якісне фото в стилі Flat lay, а також розповіла про композицію в кадрі, програми для обробки і ще кучу цікавої інформації!

Insta Picnic | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 3

Хто не знає, Flat lay – це плоске зображення предметів, які лежать на поверхні, зроблене під кутом 90 градусів по відношенню до об’єктів зйомки.

Insta Picnic | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 4

А ще ми отримали багато повідомлень, що ви не встигли прийти чи не змогли і тому special для вас Insta-секрети:

  1. Перш за все, потрібно звернути увагу на світло

Воно повинно бути природним, проте варто уникати прямих сонячних променів. Кращий час для зйомки – перша половина дня або ж період ближче до вечора.

  1. Композиція фотографії повинна бути логічною

Тобто, всі предмети, які будуть на фото повинні бути пов’язані між собою.

Дуже важливо, не залишати порожніх місць в композиції. Що стосується колірної гами – використовувати потрібно не більше трьох кольорів в композиції.
Для того, щоб навчитися правильно поєднувати кольори – можете зависати частіше в Pinterest, там є приклади.

Зовсім необов’язково, щоб всі предмети повністю входили в кадр, а також їх можна змінювати та робити міні-композиції.

Insta Picnic | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 5

  1. Фон можна використовувати найрізноманітніший

Він може бути дерев’яним, мармуровим, з пледів чи просто тканини. Головне, щоб вони підходили один до одного та до атмосфери, що ви створюєте.

  1. Реквізит повинен бути якісним і стильним

Тут тобі в допозі стануть і квіти, і дерев’яні дощечки, і фрукти, а також оригінальні предмети інтер’єру, включаючи і листівки з приємними фразами. І також не забудь про стильні капелюшки чи солом’яну сумочку – вона точно стане в пригоді, перевірено!

Insta Picnic | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 6

INSTA-picnic — це багато красивих фото, приємна атмосфера, релакс і нові знайомства. Ми так раді, що познайомилися з вами, а ще наробили море фото. Адже літо — завжди про емоції, відпочинок на свіжому повітрі, зустрічі з друзями і позитивні фото, які збережуть найсвітліші емоції, втілені разом з LA П’ЄЦ.