Останні новини

13-04-2021
Історія появи піци пепероні

Почнемо з того, що пепероні – це одна із різновиду салямі родом із Італії  – гостра ковбаса, назва якої походить від італійського слова peperone, тобто перець. Ковбасу шанували за її тривалий час зберігання – завдяки вмісту спецій та гострого перцю її можна було зберігати протягом місяця.  Власне корж з такою ковбасою, сиром та соусом отримав […]

12-04-2021
Знай наших — адміністратор Христя

Рокова адміністраторка LA П‘ЄЦ!  Це Христя і зараз вона сама про себе розкаже.  ▪️ Як давно тут працюєш?  Із самого відкриття виробництва в Івано-Франківську! За цей час я прокачала усі можливі і неможливі скіли 💪🏻 ▪️ Як часто на роботі стається щось смішне? Смішних моментів у нас безліч — і мене зрозуміє кожний адмін, бо […]

06-04-2021
Знай наших — співвласник у Хмельницькому Вадим

Вадим, дві вищих освіти, 2-й розряд по шахам, співвласник доставки LA П’ЄЦ у Хмельницькому.  Це могла бути анкета для шоу «Холостячка», але ні — це інтерв’ю Вадима :)) ▪️ Коли вирішили відкрити доставку? Я магістр з готельно-ресторанної справи, усе свідоме життя працював в сімейному бізнесі, але мріяв реалізувати себе в ресторанному, бо 💛 це! Один […]

01-04-2021
Знай Наших

Чи знаєте для чого підкидувати тісто доверху і крутити його в повітрі? Думаєте це просто викрутаси?😉⠀ ⠀ ⠀ Сьогодні ми познайомимо вас з людиною – майстром крутіння тіста в повітрі, і тим, хто готує смачнезну піцу🍕до вашого столу. Вітайте, на сцені маестро і повелитель піц – Сашко, Саня або, отак по-простому, Мамина кіця😸 ⠀ ⠀ […]

30-03-2021
Знай наших — Роман Боднар

Роман Боднар — засновник компанії LA П’ЄЦ.  Досвід роботи у роботодавця, який місяцями не виплачував заробітну плату, жахливо відносився до працівників не зламав Романа. Після цієї роботи він зрозумів, що відкриє свій власний бізнес і в ньому все буде так, як треба. Свого слова він дотримався!  До відкриття LA П’ЄЦ Роман вже вів бізнес у […]

24-03-2021
Знай наших — адміністратор Оля

Не довіряйте тендітним з вигляду дівчатам! Таким, як наша адмін Оля :)) Вона працює в Луцьку із самого відкриття (01.09.20) і любить ідеальний порядок. Тому всі працюють навіть в «тихі години» (коли немає запари). Її фішка — коробки і набори мають завжди бути складені. Ще ніхто не втік від своїх обов’язків, коли на зміні була […]