Побачили, як наш піцмайстер готує піцу без рукавичок?
Заспокойтеся, не псіхуйте… Це нормально! І ось чому.
1. Кухня LA П’ЄЦ працює з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм та процедур системи ХАССП.
“І що це значить?”, — запитаєте ви.
Пояснюємо: піца — їжа, що піддається термічній обробці, тому її дозволено готувати без рукавичок. А піца наша запікається за температури 350-400°C — це ого-го яка висока температура. Тому усі страви, які пройшли моцну термічну обробку — безпечні.
Абревіатура ХАССП розшифровується з англійської, як Hazard Analysis and Critical Control Points — аналіз ризиків та критичні точки контролю. Як це працює? Починаючи від прийому продуктів і до моменту видачі готової страви, фахівці нашої компанії ретельно слідкують за всіма етапами приготування цієї страви. Можливі ризики аналізуються, необхідні точки контролю встановлюються — піца печеться і приїжджає до вас безпечною та якісною.
А ще без системи безпеки ХАССП ніяк, бо цього вимагає Закон України “Про якість та безпеку харчових продуктів” з 20 вересня 2019 року.
2. Шок навіть для Фреймут! Але рукавички — не запорука чистоти.
Коли піцмайстер розкатує тісто та викладає інгредієнти руками, то миє та дезінфікує їх частіше. А ще швидше відчуває, якщо руки забруднилися.
3. Ми не зацікавлені псувати репутацію компанії своїми руками, тому:
кожен працівник проходить регулярний медичний огляд, має санітарну книжку та приходить на роботу охайним та сповненим любові до своєї роботи.
ЦЕ КРУТО, що ви цікавитеся у нас “Чому без рукавичок?”! Тепер знаєте, що готувати без них — це нормально і безпечно на кухні, де дотримано усіх санітарних норм і де дбають про своїх клієнтів.
Ваші лап’єцики!