Історія появи піци Панчетта. Хто придумав піцу?

Історія появи піци Панчетта

 

Панчетта (Pancetta) – італійський варіант бекону. Свинина (виключно грудинка), з властивими спеціями – одна з улюблених м’ясних смаколиків італійців. Історія піци панчетта розпочалася саме тоді, коли на тонкий корж піци, щедро присмаченої соусом, потрапили  шматочки соковитої панчетти. І все. Світ зупинився і почав рухатися знову, але вже із знанням ідеального смаку піци!

 

Хто придумав піцу Панчетта?

 

Історія виникнення піци панчетта – це історія вдалої трансляції національної ідентифікації Італії. Місцеві продукти поєдналися неймовірними смаками добірної свинини, тонкого коржа та кисло-солодкого соусу.  Хто був першим та довершив смак цієї піци достовірно невідомо, але ми всі йому безмежно вдячні. 

 

Чому піца називається “Панчетта”?

 

Панчетта піца цілком завдячує своєю назвою соковитій свинині Pancetta серед її інгредієнтів. Бачите, все геніальне – просто, як і піца Панчетта від LA П‘ЄЦ. 

 

Класичний рецепт піци Панчетта

 

Піца панчетта рецепт дуже простий! Адже головне, що потрібно врахувати – це присутність свинини Pancetta. До класичного рецепту піци також належить соус, ніжний сир моцарела та солодкий перець.

 

Як приготувати піцу самостійно?

Знаєте, часто піца – це суміш улюблених продуктів, які знайшли в холодильнику, запечені на тонкому коржі з соусом та сиром. Але ця піца все-таки має свої вимоги! Щоб так її назвати, шматочки свинини на ній мають бути обов’язково. Тому готуємо піцу за звичайною схемою і не забуваємо про головний інгредієнт. 

 

Піца Панчетта від LA П’ЄЦ

Піца Панчетта у нашому виконанні – це ваша улюблена піца з печі із сиром моцарела, кисло-солодким соусом, свинячою грудинкою Pancetta, болгарським перцем та крихітними огірками корнішон. Калорійність на 100 г продукту – 306 ккал, а це ідеальних 30 сантиметрів смаку вагою 440 грамів. Спробуйте раз та закохайтесь в цю італійську крихітку назавжди!