Знай наших — наші амбасадорчики

Знай наших — наші амбасадорчики | LA PIEC normal food delivery

Ні, ці дівчата — не депутатки. В них крутіша робота — вони амбасадорчики LA П‘ЄЦ! Знайомимо з кожною з них! 

___________________

ГАЛЯ

Усім привіт, я Галя! Моє місто — Львів. Працюю в LA П‘ЄЦ майже з самого відкриття 😎 Поки @roman_bodnar_ не відкрив своє обличчя, всі думали, що я власниця доставки 🤣 Навіть у неробочий час ношу футболку з піцою та жовту куртку. До речі, мій улюблений колір — не жовтий (як всі думають), а зелений.

Люблю Кватро Формаджі з шинкою та салат Сальмоне 👅

__________________

ОЛЯ

Вітаннячка, лап’єцики! Я Оля з Івано-Франківська і роботу амбасадора я знайшла в Азії. Там я мандрувала одночасно з нашою маркетологинею — ми знайшлися в інстаграмі по хештегах. Коли повернулася, то отримала робочу пропозицію :)) Працюю з відкриття доставки і щиро вважаю, що знайшла своє покликання! Матінка-природа дала мені великі білі зуби і бажання усміхатися не лише для себе, а і для всіх навколо 😀

Мій девіз: гори, ровер та коти!

Мої улюблені піца: Кватро Формаджі та Вегетеріана 

___________________

МАРІЧКА

Привіт, я Марічка. Вінниця — моє місто амбасадорства, а ще я тут вчуся на лікаря. Натрапила на роботу, коли Галя сказала, що шукає амбасадора у Вінниці. Тоді я зрозуміла, що далі мене ця вакансія вже не піде. Щоб мене взяли, я знімала макарену в екстреному порядку в центрі Львова за вечір до дедлайну.

 

🍕 Підсадила всіх друзів на піцу з тунцем. А сама обожнюю Маргариту!