Кінопоказ

⠀Кінопоказ — не просто подія чи один вечір. Це коли півтисячі людей разом сміються чи плачуть. Це тоді, як всі ліхтарі мерехтять і відчутно аромат літнього парку. Це саме те, що ти запам’ятаєш як найкращий вечір тижня.

Кінопоказ | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі

⠀Світові шедеври кінематографу, теплі вечори поруч з рідними людьми та новими знайомими і смачна піца нікого не залишать байдужим. Затишна дружня атмосфера відкритого кінотеатру під зоряним небом, що розташувався на території Простір Львів сподобається романтикам і любителям кіно, найбільш галасливій компанії та навіть твоїм батькам і собаці.

Кінопоказ | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 1

⠀Перегляд легендарних кінострічок під відкритим небом – таке проведення часу влітку ми дуже хотіли втілити в реальність і у нас це вийшло. Нам було важливо, щоб ви могли відпочити в колі сім`ї, а також побачили, що ми дуже хочемо тішити вас не лише смачною піцою, а й емоціями.

Кінопоказ | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 2

⠀Кіно «просто неба» дає нагоду провести вечір на свіжому повітрі, в колі однодумців, розслабитися після важкого робочого дня. Крім того, це чудова можливість знайомства з новими людьми. Такі покази ми стараємось проводити чи не кожного тижня, а недавно провели ще й у Вінниці.

⠀Також на майбутнє ми готуємо ще багато цікавих культурних проектів, адже для нас важливо, щоб жителі міста мали змогу круто відпочити та активно проводити своє дозвілля.

⠀Насамперед ми прагнемо до відкритості. Наша мета — краще познайомитися з вами, побільше спілкуватися та розуміти, що для вас важливо, ваші очікування та потреби. Піца La П‘єц, можна сказати, є піцою з душею, піцою від друзів, тому що ми знайомимо вас з нашими працівниками, разом проводимо час, стараємося тішити вас та ваші родини від найбільшого до найменшого клієнта.

Кінопоказ | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 3

⠀Тому ми знаємо, що такі покази точно будуть в наступному році і, можливо, не лише у Львові та Вінниці, а і в інших містах.

 

⠀Ваша піца La П‘єц.