Вінниця, зустрічай LA П’ЄЦ!

Ми так пишаємося, що можемо Вам сказати: «Віднедавна LA П’ЄЦ і у Вінниці». Пройшло, здавалося б, зовсім трохи часу, а ми прикипіли до цього мальовничого міста всією душею та відчули що ми із ним на одній драйвовій хвилі!

Вінниця, зустрічай LA П’ЄЦ! | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі

Столиця Подільщини попри свій поважний вік одразу підкорює своїм зарядом свіжості та енергії. Покатившись брендовим трамвайчиком вулицями міста, одразу розумієш наскільки різною може бути міська атмосфера.

То ж давайте знайомитися з вінницьким краєм та людьми! Що ми одразу запримітили, то набережну – найкраще  місце щоб прогулятися зі своєю половинкою, ще й у Львові “набки” не знайти.

Вінниця, зустрічай LA П’ЄЦ! | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 1

Фантастичний річковий фонтан під вечір оживає, а світлове шоу вражає. Ви знали, що комплекс вінницького фонтану найбільший у Європі, а шоу – одне із найвидовищніших у світі? Саме тут можна познайомитись із місцевим студентством, що ми і зробили. Молодь навчається у місцевих університетах ( а їх так багато), веселиться та активно проводить час, а тепер ще й нашу піцу на дровах у Вінниці зможуть замовляти, чи на Dance for PIZZA потанцювати.

Вінниця, зустрічай LA П’ЄЦ! | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 2

Однозначно вартує прогулятись  вуличками парку імені Горького, де ми недавно організовували наш кінопоказ із піцою. Та білосніжна арка на вході – це ж не лише візитка міста, а й крутий інстафон. Організувати з кращими друзями атмосферний пікнік посеред парку – з веселощами, лимонадом та замовити піцу, що примчить до вас всього до 29 хвилин. От що може бути краще? Хіба що багато піци, та ще й смачні салати у Вінниці від LA П’ЄЦ!

Вінниця, зустрічай LA П’ЄЦ! | LA П’ЄЦ нормальна доставка їжі | зображення 3

Ось так ми розважалися у Вінниці, а вона приймала нас з усім позитивом та усмішками, що дарували її жителі.  Ми закохалися в це місто назавжди і то безповоротно.

Тож пам’ятай, що тепер LA П’ЄЦ – твоя найшвидша, найгарячіша, найароматніша вінницька доставка піци на дровах. Просто знай, якщо ти запрацювався в офісі чи не хочеш вилазити з-під теплої ковдри – ми на відстані одного телефонного дзвінка і примчимо завжди вчасно та мега-швидко.